Erwin Gabriel

Erwin Gabriël van ErGa for All
Bij Erwin kun je terecht voor een Italiaanse hot towelshave en alle soorten nagel- en hairstyling.

Scheren voor heren
Voor een tiptop verzorgde en heel comfortabele scheerbeurt, de perfecte snor- en baardtrim en het beste scheeradvies van Groot Eindhoven moet je naar Erwin. Scheren gaat met pre- en aftershavebehandeling, warme handdoeken, scheerolie en een ‘echt’ scheermes. Een afspraak maken hoeft niet maar is wel aan te bevelen om lang wachten te voorkomen.
Last van huidirritaties tijdens en na het scheren? Of heb je vragen over het scheren? Kom langs voor advies of voor een scheertraining.
Baard of snor uit model? Op zoek naar een coupe die past bij je baard, snor of clean shave? Ook hiervoor kun je met en zonder afspraak terecht.

laat je adviseren door onze ervaren barbiers.


Manicure met allure
Niet alleen voor een gelpolish maar voor alle mogelijke gel- en acrylnagels, nailart, luxueuze hand- en nagelverzorging voor dames èn heren en het verfraaien van natuurlijke nagels ben je bij Erwin aan het goede adres. Ruim 25 jaar ervaring staat garant voor superkwaliteit en creatieve oplossingen.

Home of beautiful hair
Groots knippen door klein te blijven is mijn motto! Want alleen in een persoonlijke sfeer kan ik bieden wat ik beloof; aandacht en kwaliteit. Niet alleen voor het haar maar ook voor de mens eronder. Dit en bijna 30 jaar ervaring is de basis van mijn succes als hairstylist.