Vonne van den Broek

Salon Bellini staat voor 'beeldschoon'. Beeldschoon van binnen en van buiten. U kunt bij ons terecht voor het laten bleken van uw tanden zonder peroxide, wimperextensions one-by-one en Botox/Fillers.
Wij willen met al onze behandelingen het meest natuurlijke effect bereiken. Onze salon is puur, fris, chique en persoonlijk. Wij vinden iedereen uniek, zodoende bekijken we altijd vooraf welke behandeling het beste bij u past.

Een verwen momentje volledig in het teken van wie u bent en wie u wil zijn. We geven deskundig advies en helpen u de juiste keuzes te maken voor een behandeling op maat. U bent van harte welkom voor een vrijblijvend intake gesprek.

Bekijk de mogelijkheden van onze luxe salon op onze website of maak een afspraak in onze salon.

www.salonbellini.nl

Wie is salon Bellini:

Vonne van den Broek. Eigenaresse van salon Bellini. Ik ben volledig gespecialiseerd in de verschillende behandelingen die worden aangeboden in de salon.

Ik streef altijd naar perfectie in een ontspannen en rustige sfeer. Mijn doel is om mijn klanten te laten zijn wie zij willen zijn. Te helpen waar nodig maar nooit de natuurlijk look uit het oog verliezen.

Samen met u bespreek ik graag de mogelijkheden van de behandelingen. We kijken naar wie u bent en wat bij u past, zodat u altijd weer met een tevreden gevoel naar huis zult gaan.

Ik kijk uit naar uw bezoek aan salon Bellini voor een behandeling op maat of voor een vrijblijvend informatie gesprek.