Morgan Taylor

Je nagels, van je handen en tenen gelakt met de allerhoogste kwaliteit nagellak. Ongeëvenaarde kwaliteit zoals gebruikt door de specialisten in de meest luxe kuurorden nu binnen handbereik. Keuze uit meer dan 170 verschillende kleuren met ieder seizoen nieuwe trend zettende kleuren rechtstreeks van de catwalk en de straten van New york, Parijs en Milaan.

Wat vanbinnen zit, telt. Geïnspireerd door lichtgevende parels, ruwe edelstenen, kostbare halfedelstenen, glinsterend zilver en schitterend goud, is de exclusieve Morgan Taylor nagellak-lijn doordrenkt met zeldzame en kostbare elementen ontgonnen uit de aarde. Alle pigmenten zijn verzadigd, zuiver & fijn gemalen voor lichtgevende metallics, nooit eerder geziene shimmers, decadente crèmes, prachtige sheers en meest glinsterende glitters. Resultaat… gladde, egale, duurzame kleur met een adembenemende, professionele afwerking.

Morgan Taylor is een Amerikaans bedrijf opgezet door de makers van Gelish gelnagellak, Hand & Nail harmony. Danny Haile de CEO en oprichter van het bedrijf en zijn compagnon David Daniel. Toen ze samen besloten een nagellak te gaan produceren die zo geformuleerd is dat hij voorbij gaat aan alle bestaande concurrenten, was de naam snel gevonden en noemden ze de nagellak Morgan Taylor, na de namen van hun dochters. De dochter van Danny Haile heet Morgan en de dochter van David Daniel heet Taylor.

De filosofie van het bedrijf is producten te maken die kunn

en voldoen aan de hoogste eisen van de pedicure, manicure, nagelstylist(e) en vanzelf aan de veeleisende consument. Zoals Danny Haile altijd zegt: “great products accomplish great things.”

In de verbintenis aan de professional en als wereldwijd leider in de nagelindustrie erkennen wij het belang van een nagellak die vanzelfsprekend vrij is van Formaldehyde, Toluene en DBP.