Cursus Acryl/Gel

CURSUS

AANVULLEND TECHNISCHE CURSUSSEN

99,- per dag. 3 workshops, ½ dag gratis 250,-

In de technische workshops behandel je alle voorkomende praktijksituaties en de nieuwste technieken op het gebied van nagelstyling. De workshops duren 1 dag en is voor iedereen ongeacht met welk product je werkt of waar je eerder bent opgeleid. Het is belangrijk om je kennis zoveel mogelijk te vergroten en verbreden. 

• CURSUS 1: FRENCH MANICURE
Hierbij gaan we perfect styleren van een niet loslatende French Manicure nagel met witte tips en witte of ultrawitte acryl. Het leren van een natuurlijke smile-lijn. Het aanbrengen van professionele nagellakken en het verwijderen zonder aantasting van het oorspronkelijke effect.

• CURSUS 2: DE PERFECTE NABEHANDELING
De perfecte en preventieve nabehandeling voor het 3-wekelijks onderhoud van de nagelverlenging.  Het voorkomen van opvullijnen en nagelreparaties. Sterke, natuurlijk ogende nagels. Met nabehandelingen in de 3 nagelzones.

• CURSUS 3: NAGELMETAMORFOSE
Perfect corrigeren, modelleren en verlengen van de meest voorkomende probleemnagels zoals: nagelbijten, omhoog en omlaag groeiende nagels, scheve-, ribbel en misvormde nagels

• CURSUS 4: VOORKOMEN VAN PROBLEMEN & SNELHEID
Voorkomen van de meeste nagelproblemen zoals: loslaten, inscheuren, splijten, afbreken en infecties. Omgaan met eenvoudige methodes die afbreken voorkomen waardoor kostbare reparaties, behandelingen overdoen en klantenverlies uitblijven.